[Atari ST] We hebben beeld!

Door Oguz286 op woensdag 16 januari 2013 23:45 - Reacties (1)
Categorie: Retro, Views: 2.949

Mijn eerste poging om een RGB SCART kabel te maken voor mijn Atari STF is was mislukt zoals jullie kunnen lezen in mijn vorige post. Maar uiteraard gaf ik het niet op en ging verder zoeken. Ik heb meerdere schema's gevonden die overeenkwamen met hoe ik het had gemaakt. Het is niet alsof ik totaal geen beeld had dus ik deed toch iets fout.

Alles dubbel gecheckt, nog een keer gecheckt, alles doorgemeten, mijn MSX2 aangesloten (een uur Metal Gear 2 gespeeld :P) en weer de Atari. Eindelijk vond ik een aanwijzing. Blijkbaar moet je SCART pinnen 16 en 20 doorverbinden als je TV zich niet aan de CENELEC standaard houdt en dat doet mijn Samsung 225MW niet.

Zo, dat gaan we proberen en... we hebben beeld!

http://tweakers.net/ext/f/0UTIjryeunwBTiU59OXhkDMp/medium.jpg

En nu ergens een USB floppy drive vandaan toveren om er trackersoftware op te draaien O+ Of toch maar een custom floppy disk emulator die micro SD cards slikt ontwerpen/bouwen? }>

Volgende: [Atari ST] oorgasme 01-'13 [Atari ST] oorgasme

ReactiesReageren is niet meer mogelijk